horoszkóp

Heidi Klum lába egymillió fontot ér

2004.09.07. 14:55
Egy 1800-as évek óta működő aukciós ház elsőízben kapott felkérést arra, egy emberi testrész értékét becsülje fel. Heidi Klum lába a formája, a hossza, a ritkasága és a magas kereskedelmi értéke miatt 1.1 millió fontot ér.
Kereskedelmi érték

A hossza, a formája és a kereskedelmi értéke alapján felbecsülte Heidi Klum lábát John Souglides ékszerész, a Phillips De Pury & Company aukciós ház munkatársa. A ritkaságok közt számon tartott végtagokat a szakember 1.1 millió fontra becsülte.

Heidi Klum
"Tizenöt évig egyedi tárgyak, ritkaságok értékét becsültem fel. Üdítő váltás volt számomra, hogy ezúttal azzal bíztak meg, egy emberi testrész értékéről nyilatkozzak -mondta büszkén Souglides, akit az Ananova idéz. Hozzátette, csodálta a 31 éves modell fenséges lábait. Milliós kampány

Heidi nem ragaszkodott ahhoz, hogy tudja, mennyit ér a lába, de egy reklám miatt szükség volt rá. A német hírességet ugyanis a Braun szerződtette, hogy egyik hajregeneráló termékét hirdesse. A reklámban Heidi csupasz lábán egy árcédula lógott. A cédulán a hölgy végtagjának valós értékét tüntették fel.

"A Phillips De Pury cég 1796 óta működik. Számtalan egyedi, különleges tárgyat becsültünk már fel, de a cég életében először fordult elő, hogy élő test értékét a megszokott módon fejezzük ki. Örültünk ennek a szakmai kihívásnak"-tette hozzá az ékszerész.

A Braun illetékese egyúttal kijelentette, a reklámkampány időszakára a cég biztosítást köt a modell lábára.