horoszkóp

Heidi Klum szülni akar Sealnek

2004.11.30. 16:45
Heidi Klum leghőbb vágya, hogy második gyerekének apja Seal legyen. A modell márciusban szülte első gyerekét, akinek apjával szakítottak. A kislányt Seal neveli. Arról azonban még nem beszélt, mit szólna egy közös gyerekhez.

Heidi Klum leghőbb vágya, hogy gyereket szüljön Sealnek - írja az angol Sun bulvárlap a német modell barátaira hivatkozva. A 31 éves modell egy baráti társaságban beszélt csak arról, hogy apává szeretné tenni Sealt.

Seal gyakorló apa

#alt# "Seal nagyon kedves, szeretetreméltó ember, Biztos remek apa lesz" - nyilatkozta modell egyik barátja, aki arról nem beszélt, vajon a 41 éves fekete énekes is tud-e barátnője terveiről.

Heidi a divatszakma egyik legkeresettebb modellje, de nemrég arról beszélt, a szakmai sikerek már nem igazán motiválják, és néha kifejezetten nyomasztja a rivaldafény. Panaszkodott, hogy a munkája sok időt elvesz tőle, így nem élheti a hétköznapi emberek életét. Inkább nagy családra, és nyugalomra vágyik. Korábbi szerelme a Forma 1-vezér Flavio Briattore, akitől született a modell első gyereke, Leni.

Nyomasztó hírnév

A kislány apjával megromlott a kapcsolat, szakításuk után Heidi - elmondása szerint - a sebhelyes arcú amerikai énekesben találta meg az igazit. A popzenész megszerette Lenit, akiről a német Gala magazinnak adott interjújában úgy fogalmazott, a kislányt saját gyerekének tekinti. "Teljes szívemből szeretem" - mondta érzelgősen az énekes.

A Sunnak nyilatkozó barátok szerint Sealt sem a karrierje foglalkoztatja legjobban, szeretne saját gyereket. Arról azonban nem nyilatkoztak, hogy az énekes elvenné-e feleségül a modellt. Seal korábban arról beszélt egy bulvárlapnak, kibékült az agglegény-élettel.