horoszkóp

Heidi Klum férjhez megy Sealhez

2005.01.05. 15:12
Heidi Klum szerint sziklaméretű gyémánttal díszített gyűrűvel kérte meg a kezét Seal legutóbb, egy mexikói vakációjukon. A német szupermodell korábban egy kizárólagos szerződés miatt hajadon maradt. Sealnek igent mondott.

Seal megkérte barátnője, Heidi Klum kezét. A popzenész egy mexikói vakációra időzítette a lánykérést, ahol a pár téli vakációját töltötte.

A világ legjobb szeretője

#alt#
Seal és Heidi Klum
A jó hírt azonban később, a bankár, Sir James Goldsmith lányának partiján jelentették be a barátoknak. Seal és a német szupermodell korábban is gyakran megosztotta a közzel kapcsolatuk stádiumát. Legutóbb Heidi egy tévéshowban beszélt lelkesen a popzenében nemrég visszatért Sealről így: "Nekem van a világon a legjobb szeretőm"

Nem sokkal korábban a Sun című napilap a modell barátaira hivatkozva közölte, Heidi mielőbb apává szeretné tenni barátját az után, hogy tavasszal kislánya született. Leni apja a modell korábbi szerelme, a Forma 1-vezér Flavio Briattore, de a kislányt most Seallel közösen nevelik. Az énekes pedig úgy tartja, ideális apja barátnője lányának.

Tiltotta a szerződés

Az esküvő terve minden bizonnyal nem lepte meg Heidi Klumot. Már korábban is felvetődött ez a kérdés annak kapcsán, hogy Heidi még azelőtt között egy 2,5 millió dolláros szerződést a Victoria's Secret nevű amerikai fehérneműgyárral, hogy Seallel összejött volna. A szerződés egyik záradéka miatt azonban semmi olyat nem tehetett, ami megváltoztatta volna imázsát. Így az esküvő és a terhesség is szerződésszegésnek minősült volna.

Seal nősülési terveit ismét a Sun hozta nyilvánosságra, de cikkében nem tért ki arról, hogy lejárt-e Heidi szerződése. Annyit viszont megtudnak az olvasók a modellről, hogy egyfelől már volt férjnél. Ric Pipino mesterfodrásztól két évvel ezelőtt vált el. Másfelől azt, hogy egy óriási gyémánttal díszített gyűrűt kapott barátjától Mexikóban.

"Ez a kő olyan, mint egy szikla" - örvendezett a modell.