Audrey Hepburn lett minden idők legszebbje

2004.06.01. 12:11
A legszebb természetes szépséget kellett kiválasztania a divatvilág szakembereinek. A mai sztárokat is maga mögé utasítva Audrey Hepburn végzett az élen, a legszebb öt közé Grace Kelly is bekerült.
Szépségápolási magazinok főszerkesztőit, sminktanácsadókat, divatszakembereket, modellügynököket és divatfotósokat kért meg az Evian ásványvízcég arra, hogy az általuk összeállított százas listáról válasszák ki a szerintük legszebb tíz hölgyet. A Római vakáció és az Álom luxuskivitelben főhősnője, Audrey Hepburn végzett az élen.

A természetes szépség számít

Tekintse meg képeinket!
"A hölgyeket a természetes szépség megtestesítőjeként válogattuk össze, melynél figyelembe vettük a külső és belső szépséget egyaránt, és nagyon fontos volt az egészséges életmód, a szép bőr, és személyiségük természetes kisugárzása" - árulta el az Evian képviselője, mik voltak a főbb szempontjaik listájuk összeállításakor.

Angelina, Liv és Cate futottak még

Hepburn mellett a legszebb öt közt végzett még Liv Tyler, Cate Blanchett, Angelina Jolie és Grace Kelly is. "Audrey Hepburn a természetes szépség megtestesítője" - mondta az Elle szépségrovatának vezetője, Rosie Green. "Különleges báj és belső szépség áradt belőle, ami a mosolyából is sugárzik. A bőre mindig üde, és meleg és életteli személyisége ragyogóvá teszi."

Ausztrálok az élmezőnyben

Az ausztrál hölgyek kimagaslóan jól teljesítettek a versenyben, a legszebb tízbe hárman is bekerültek Natalie Imbruglia, Cate Blanchett és Elle McPherson személyében. Diana hercegnő a 12. helyen végzett.