horoszkóp

Hermione bepasizott

2007.08.06. 20:07
Bár Emma Watson, a Harry Potter filmek sztárja nemrég még arról panaszkodott, hogy soha nem lesz pasija, kiderült, hogy a helyzet nem ennyire elkeserítő. Az ifjú színésznő ugyanis összejött egy tizenhét éves rögbijátékossal, bizonyos Tommy Duckerrel.

Hiába a hírnév, hiába a siker, hiába a sok helyes kolléga, a 17 éves Emma Watsonnak sokáig nem sikerült felcsípni egyetlen pasit sem. Sőt, szerinte pont a rivaldafény miatt nem közeledtek hozzá a férfiak. „Az emberek úgy vélik, hogy a pasik sorban állnak, csak, hogy randizni hívhassanak. Pedig ez nem olyan egyszerű. A fiúk vagy félnek tőlem, vagy kifiguráznak. Amúgy nagyon helyes pasik vannak a forgatáson, de mindig rá kell jönnöm, hogy túl idősek hozzám. Szóval egyelőre nincsen senkim. Egy igazi aknamező, de tényleg. Nagyon stresszes. Egyelőre várnom kell.”- nyilatkozta pár hónappal ezelőtt a Sunnak.

Vége a szingliségnek?

Aggodalomra azonban semmi ok, úgy tűnik, hogy az ifjú színésznőnek nem kellett sokáig petrezselymet árulnia. Emma Watson ugyanis múlt héten egy feltűnően helyes fasziva nyaralt a francia Riviérán. A szerencsés kiválasztott Tommy Ducker, a jövő nagy rögbireménysége, akit a színésznő Oxfordban ismert meg. A pár Nizza mellett, a Chateau de la Chevre d'Or in Eze hotelben szállt meg, ahol egy éjszaka bő 140 ezer forintba kerül.

>

Szemtanúk szerint a sztárpáros szórta a pénzt, állandóan buliztak, drága éttermekben kajáltak, és a sztár még egy tizenötezer fontot érő festményt is kinézett magának. A kép, melyet Ben Vautier, egy olasz művész festett, valószínűleg a rajta látható szöveg ("Je suis incognito ici, faites le savoir"-„Inkognitóban vagyok itt. Mondjátok meg mindenkinek”) tetszett meg annyira Harry Potter jobb kezének. „A kisasszonynak nagyon megtetszett a mű, és azonnal meg akarta vásárolni. Szerintem a felirat fogta meg. Sajnos fel kellett világosítanom, hogy a kép nem eladó.

Félnyolckor érkeztek, rákot ettek, és pezsgőt eszegettek egész este. Azt mondták, hogy csodásan telik a vakáció. Csak hajnali kettőkor távoztak. Nagyon élvezték egymás társaságát. Csodás érzés volt egy ilyen ifjú szerelmespárt látni.” – nyilatkozta Ali Abdelhafidh, az egyik étterem tulajdonosa.

Emma Watson és új szerzeménye állítólag Cannes-ban és St. Tropez-ban is bulizott egyet, mielőtt átruccantak volna Olaszországba. Azok a Harry Potter-, vagyis Hermione-rajongók, akik örömükben már égbe akarták dobni csúcsos süvegüket, jobb, ha várnak, Tommy édesapja, Johnny Duckert szerint ugyanis a két fiatal nem egy pár. „Csak barátok. Ne képzeljenek többet ebbe a kapcsolatba. Én és a feleségem egyszer-kétszer találkoztunk Emmával. Nagyon elbűvölő fiatal hölgy.”

Jó parti a csaj

Hogy Emma Watson és Tommy Ducker valóban együtt van-e, vagy sem, az előbb-utóbb úgy is ki fog derülni. Egy biztos, annak ellenére, hogy az eminens sportoló előtt óriási karrier áll, egyelőre ő jár jobban, ha összejönnek. A színésznő a Harry Potter-filmeknek köszönhetően ugyanis közel tízmillió fontot keresett az elmúlt öt év alatt. Persze ennek nagy részéhez csak huszonegy éves korában fog hozzáférni, mivel szülei, látván költekezési szokásait, lekötötték a vagyon nagy részét, és havonta csak egy bizonyos összeget kap kézhez.

15%

Náray Tamás Zarah

4999 Ft
4250 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft