horoszkóp

Farkasházy Tivadar nyolc támadót futamított meg

2007.10.07. 17:33
Farkasházy bátor, Hajdú Steve megértő, Bajor szupervicces, a szerkesztő panaszkodik, Alföldi fal, a közönség meg csak gyűlik, gyülekezik. 69 másodpercben összefoglaltuk a Heti Hetes néhány, eddig szupertitkos mozzanatát.

A juj.hu könyörtelen médiakommandója a Heti Hetesre is lecsapott, alig több, mint egy perc alatt ön is megtudhatja, hogy... mit is? Amit látunk: Bajor beszél, Gálvölgyi beszél, Csapó Dudi beszél, Alföldi fal, a közönség gyülekezik.

Amit hallunk is: "Értem őket, hogy ezt a hátam mögött mondják, ha haragszanak" - mondja Hajdú Steve. "Nem könnyű, nehéz szakma mindent elolvasni" - árulja el Gorbói Tamás szerkesztő. "Sajnálja, hogy adás közben nem lehet dohányozni? Nagyon, mert lehet látni rajtam, hogy egyáltalán nem zavar" - viccelődik köhögést imitálva Bajor Imre.

Az egyetlen, aki legalább egy bővített mondatra hajlandó, Farkasházy Tivadar, aki érdekes életképet tár elénk: "Egyszer nyolc fiatal egy benzinkúton nagyon keményen lépett fel ellenem, és annyira dühös lettem, hogy kicsit nekik rohantam és érdekes módon elszaladtak nyolcan" - így a humorista.

Ezért lett cikkünk címe az, ami. Ezért olvasta el Ön is. Köszönjük.