horoszkóp

Ki a hét lúzere: Gáspár Laci, a felcsinált lány, Németh Kristóf?

2007.07.22. 16:32
A kánikula ellenére remekül termelt ezen a héten a celebvilág. Most ráadásul a hazai mezőny jóval erősebb a külföldinél, hiszen nem gigantikus lúzerség laptopot hagyni az autóban, mint Gáspár Laci tette? Vagy nem bénaság eldicsekedni, hogy nem tudtam dugni az esküvőm éjszakáján? És a lány, aki megdugatta magát Gáspár Győzővel? Vagy nem. Döntsenek, mi nem tudtunk.

Jó eséllyel indul a heti lúzerdíjért Gáspár Laci, aki volt olyan hülye, hogy elhitte, a mélygarázsban vigyáznak a kocsijára. A hifi ellopása még hagyján, mindenkivel előfordulhat, de a laptopot is a kocsiban hagyni egyértelmű lúzerség.

Szintén esélyes lúzer az évek óta nem kefélő Jáksó László, aki rövid időn belül másodszor áztatta el alsó szomszédját, mindezt azért, hogy lezuhanyozzon. Ilyen időjárásban nem mindegy, hogy valaki zuhanyzott-e, vagy sem? Öt perc után úgyis ugyanolyan izzadt, mint előtte.

Nem hagyható ki a listából Dér Heni sem, aki négy körmét vesztette egy kis jet ski-zésért. Hova nyúlt vajon Heni? És miért?

Gáspár Győző képtelen kimaradni minden listából, de most mégsem ő, hanem az általa állítólag felcsinált leányzó. Aki vagy megdugatta magát Győzővel a resti vécéjében, és akkor azért, ha meg kitalálta, hogy megdugta Győző, akkor azért gigantikus lúzer. Az igazság lényegtelen, de talán nem biztos, hogy meg kellene azt a gyereket tartani, akárkitől is van.

Pete Doherty megkezdte kivonulását a celebvilágból, esetleg egy-két jó drogbotránnyal még fel-feltűnhet, de így már sehol nincs. Azzal, hogy kidobta a világ egyik, de messze nem a legjobban kereső modellje, gyorsan érdektelen figurává válik. Most még azért sikerült bekerülni a hírekbe. Letartóztatták, mert szemetelt.

Németh Kristóf nyilánvalóan lúzer. Az még hagyján, hogy esküvője napján nem tudta teljesíteni férfiúi kötelességét, előfordul ez nyilván sok emberrel, ám után világgá kürtölni, hogy igen, másodszorra sikerült, hát, a lúzerség erre finom kifejezés.

És akkor Molnár "nagyobb melleket csináltatok a néger faszimnak" Anikó és Judy, aki megint elhalasztotta az esküvőjét, igazából már fel sem tűnnek. Vagy Gerencsér Tamás, aki 120-as tempónál akar szakítani a barátjával, majd elcsodálkozik, hogy pofán vágják.