horoszkóp

Kirabolták Ibizán a magyar szépségkirálynőt

2004.07.30. 10:33
Horváth Éva hiába szeretett volna párjával két nyugalmas hetet eltölteni Ibizán, már az ötödik nap éjszakáján teljesen kipakolták a szobájukat. A titokzatos rablók nemcsak a laptopot és a kamerát vitték el, de még Éva eldugott aprópénzének is nyoma veszett. Bár a nyugodt nyaralásnak lőttek, Éváék pedig lógó orral hazautaztak, a nyárnak ezzel még koránt sincs vége. Éva teljes - és kiváltképp formás - testtel dolgozik 2005-ös naptárán, valamint titkos üzleti terveken töri a fejét.
"Kifelé!", kiáltotta erélyesen a telefonba Horváth Éva. A júliusban Görögországban megrendezett Miss Tourism Planet szépségverseny első helyezettje nem az interjútól zárkózott el efféle keresetlen stílusban, csupán kutyáját küldte ki a szobából. "A kutyának kint a helye", kommentálta nevetve a történeteket, s ekkorra már hirtelen megszeppent riporterünk görcsös telefonszorítása is engedett kicsit.

Beárnyékolt nyaralás

Tekintse meg képeinket!
"Teljesen kiraboltak, úgyhogy haza is utaztunk még aznap. Annyiban szerencsénk volt, hogy legalább a mobilunkat nem vitték el. Azon kívül a kamerának, a laptopnak, az összes pénzünknek, de még a kisebb kiadásokra félretett aprópénzemnek is lába kelt a táskámmal együtt" - mondja a kislánykorában még szőke, mára már dúshajú és dúskeblű barna istennőként tisztelt hungaro-egzotikum. Az eset ráadásul nem is akárhol, hanem az ibizai villanegyed egyik hatszobás házában történt.

"Ne kérdezz a nyár további részéről, mert ez egy kicsit elvette a kedvem a nyaralástól. Egyelőre fogalmam sincs, elmegyünk-e máshova. Ha jó idő van, napozok a teraszon, mert egyszerűen imádom a napot" - vázolja a minimálprogramot a szépségkirálynő, aki mint megtudtuk, nem szeret szoláriumba járni. "Inkább a napot választom, sokkal szebb színt ad, mint a szoli. Tudom, hogy egészségtelen, de kifekszem a kritikus órákban is, nem tudok ellenállni a napsugaraknak. Egyszerűen imádok napfürdőzni és szeretem, ha szép barna a bőröm. Télen maximum havonta egyszer megyek el szoláriumba." ."

Extrém naptár

Horváth Éva úgy véli: a csúcson kell abbahagyni - mármint a szépségversenyeket. "Bár nem veszek már részt több szépségversenyen, azért a modellkedést továbbra sem hagyom abba" - meséli. Napbarnított bőrét és figyelemreméltó domborulatait mostanság egy naptárfotózáson van alkalma megmutatni, lelkesen beszél októberre elkészülő 2005-ös naptáráról. "Extrém helyszínek, extrém helyzetek, extrém ruhák; minden adott, ami egy jó kis fényképsorozathoz kell. Nem mutatnak meg mindent a fotók, de lesznek majd köztük sokat sejtető darabok is."

S hogy mire készül ezen kívül a csinos közgazdász-modell? Kérdésünkre rövid, ám annál titokzatosabb hallgatás után csak annyit mondott: "A tervek egyelőre nem publikusak, de összefüggésben vannak a képzettségemmel."