Jennifer Love Hewitt-nak sokáig barátai szervezték a randevúkat, amit a színésznő eleinte kényelmesnek talált, ám egy sor kínos és kényelmetlen vakrandi után az ismerkedés tradicionális módját választotta.

Jennifer Love Hewitt, a Garfield, és a Tudom mit tettél tavaly nyáron sztárja valamiért imádja a vakrandikat, és mint azt nemrégiben bevallotta, már nem egy titkos randira mondott igent, és valamennyire el is ment. Volt ugyanis egy időszak a 26 éves színésznő életében, amikor barátai sorra hozták össze olyan pasikkal, akikről szentül hitték, hogy hozzá való. Most először tárta fel azonban nyilvánosan, hogy valamennyi randija katasztrofálisan sikerült, mivel egyszerűen vonzza a bolond alakokat.

Kínos találka

Jennifer Love Hewitt
Jennifer Love Hewitt
"Egyszer például randiztam egy pasival, aki állandóan azzal fogllakozott, hogy hogyan eszem. Egész este piszkált, hogy miért így eszem a húst, és miért kérek kecsapot, meg ilyenek" - mondta viccesen Hewitt egy amerikai talk-showban. "Iszonyatosan ideges voltam, és éreztem, hogy mindenki minket néz, úgyhogy megkértem, hogy hagyja abba a kiabálást, és ne azzal foglalkozzon, hogy én hogyan eszem. Az egészben az a legfurcsább, hogy ő tényleg úgy gondolta, hogy a randi fantasztikusan sikerült.

Aztán egyszer volt dolgom egy olyan pasival, aki a randi elején rögtön kezembe nyomott egy doboz mentolos cukorkát, hogy fel tudjak készülni a randi végére... Aztán egy másik vakrandi alkalmával, életemben először láttam a pasast, aki rögtön úgy kezelt engem, és úgy beszélt rólam mindenkinek, mintha mi egy pár lennénk. Leültünk egy asztalhoz, mire megkérdezte, "szerinted más párok minket bámulnak?", mire idegesen visszakérdeztem, hogy mi van? Szerinted mi egy pár vagyunk?"

Már nincs gondja

Az esetből két tanulság is elvonható, az egyik, hogy randizni és pasit fogni nehéz, a másik pedig, hogy a vakrandi valószínűleg nem a legmegfelelőbb út a házasság felé. Ezt ma már Jennifer Love Hewitt is tudja, aki azzal zárta a beszélgetést, hogy ma már nem megy el ilyen randikra, így egy férfi sem reménykedhet, hogy véletlenül belébotlik.