Az RTL Klubnak nem kell a kirúgott Havas

2007.09.05. 19:32
Most, hogy Havas Henrik kezét elengedi a TV2, felmerül a kérdés: visszatér-e a politika, botrány, dumaparti, bulvár, pletyka és a sztárhegyek világába, vagyis a Heti hetesbe, és ha igen, hogyan fogadnák őt régi kollegái. Megkérdeztük őket.

Jáksó László, a Heti hetes műsorvezetője annak ellenére visszavárja Havas Henriket, hogy Havas neki is sokat osztotta az észt. Jáksó szerint ugyanis egy műsorvezetőt a képernyőn csak baltával lehet leverni, neki mindent el kell viselnie. A műsorvezető egyébként sajnálja, hogy nem Havasnál tanult annak idején, bár szerinte Havas egy széplelkű depressziós.

Bajor Imre újságunktól tudta meg a hírt, hogy Havast letiltották a TV2 képernyőjéről. Kérdésünkre, miszerint szívesen látná-e Havast újból a Heti hetes soraiban, elmondta, hogy "természetesen nagyon örülnék, teljesen önálló színfoltja volt a Heti hetesnek. Jól jönne még egy ember, akivel lehetne csípkelődni."

Farkasházy Tivadar "lepasszolta a választ": "Havas Henrik pár héttel a távozása előtt azt mondta nekem, hogy nem hajlandó velem egy műsorban szerepelni. Azóta többször voltam vendége a Mokkában, ahol kedves volt hozzám; vélhetően elfelejtette, mit mondott. Azonban amíg nem cáfolja ezt a kijelentését, úgy gondolom, hogy az ő térfelén van a labda."

Nézze meg a kétszázadik adást képekben!

Kern Andrást morcos kedvében találta a Velvet, ezért csak egy rövid és lényegre törő választ adott azzal kapcsolatban, hogy szívesen látná-e Havast soraikban: "Igen."

Hajós András elmondta, soha nem szokott azzal foglalkozni, hogy ki van, vagy ki nincs éppen a műsorban, ezért érdemben nem is tud mit hozzáfűzni a témához. Sokszor találkozott már Havassal különböző rendezvényeken és remekül szórakoztak. "Nincs semmi kifogásom ellene" - mondta Hajós a Velvetnek. Azt is elárulta, hogy néhány ritka esetben meg szokták kérdezni őket, hogy van-e bármilyen kifogásuk egy vendéggel kapcsolatban, de ő még soha nem élt a "vétójogával".

Bár a Heti hetes tagjai visszavárnák Havast a műsorba, az RTL Klub sajtófőnöke, Rényi Ádám a Velvetnek elmondta, hogy a csatorna nem tervezi visszahívni Havast.