horoszkóp

Kétszeresen perelik Paris Hiltont

2006.01.06. 10:17
Két polgári pert indítottak Paris Hilton ellen, akinek január 17-én kell megjelennie a Los Angeles-i bíróság előtt. Az egyik vádló szerint a sajtóban állított valótlanságokat, a másik vádló szerint szintén.

Paris Hiltont megvádolták, hogy egyik riválisával zajló veszekedéséről rosszindulatú híreket terjesztett. Zeta Graff gyémánt örökösnő legalább tízmillió amerikai dolláros kárról beszél, melyet Hilton okozott neki egy, a New York Post júliusi számában megjelent nyilatkozatával. A lap állítása szerint Graff - aki korábban Hilton ex-vőlegényével Paris Latsis-szal randizott - egy éjszakai klubban bekattant, megpróbálta megfojtani Hiltont és megkísérelte ellopni Hilton gyémánt nyakláncát.

Korrupt sajtószóvivő?

Graff természetesen tagadja a cikkben írtakat, és azzal vádolja az állatgyűjtő celebritást, hogy miután ki akarta dobatni a klubból, ilyeneket ordítozott neki, hogy "Tönkre foglak tenni!". Hilton korábbi sajtószóvivője, Rob Shuter tanúvallomásában azt állította, hogy Hilton megkérte arra, hogy hintse el ezt a történetet és hogy olyan nyilatkozatokat tett az újságnak - saját, más meg nem nevezett források és Hilton nevében is - amiket maga Hilton diktált.

Hilton jelenlegi szóvivője, Elliot Mintz nem kívánta kommentálni az esetet. Hilton kérésének eleget téve január 17-re kiírtak egy kihallgatást Los Angelesben, mely további információkat fedhet fel az esetleges károkról.

Kettes számú per

Ugyanarra a napra esik még egy kihallgatás egy másik Hilton-perben is: egy Brian Quintana nevű rendezvényszervező azt állítja, hogy Hilton zaklatta és valótlanságokat terjesztett róla a sajtóban, továbbá hogy veszélyeztette az életét. Quintana állítólag munka-és szociális kapcsolatban állt a hotel örökösnővel, és az AP hírügynökség értesülései szerint december 29-én adott be keresetet Hilton ellen. Õ gyorsított eljárásban kéri, hogy a hotelörökösnő soha többet ne mehessen a közelébe.

A valódi áldozat

"Biztosíthatom Önöket arról, hogy ha minden ehhez az ügyhöz köthető tényt feltárnak, egyértelműen be fog bizonyosodni, hogy a valódi áldozat itt Paris Hilton" - nyilatkozta Hilton jelenlegi szóvivője.