horoszkóp

Paris Hiltont majdnem halálra gázolták

2005.04.05. 09:10
Mivel részletesen beszámolunk kedvencünk, Paris Hilton kalandjairól, kötelességünknek érezzük elmondani, hogy a minap majdnem elütötte egy autó.

Már többször megírtuk, hogy Paris Hiltonra rájár a rúd, és most is csak magunkat tudjuk ismételni. Tény, hogy pozitív hírek viszonylag ritkán jelennek meg a hotelörökös lányról, arról azonban részletesen beszámoltunk, amikor elvesztette csivaváját, ellopták a pornókazettáját, legutóbb pedig azt írtuk meg, hogy túl hangosan gyakorolt szexuális élete miatt eltanácsolták az egyik hotelből.

Klikk a képre!

A baleset körülményei

A legutóbbi incidens során a Playboy által az év legszexisebb nőjének választott hölgyet majdnem elgázolta egy autó. Az ok prózai, Hilton nem várta meg, míg zöldre vált a lámpa, és piros jelzésnél próbált átkelni. Mindeközben mobilján beszélt és a csivaváját próbálta hóna alá szorítani, így nem sokat érzékelt a körülötte lévő eseményekből, és kevésen múlt, hogy megúszta a tragédiát. A szemtanúk szerint hírnév ide vagy oda, az ideges sofőr hosszan dudált és cifrán káromkodott a kocsija elé lépő Hiltonnak, majd miután elhajtott, egy nyugdíjas néni sokáig szidta figyelmetlenségéért a világot házipornókkal ellátó lányt.

A színészi álmokat dédelgető Hilton azóta már bizonyára megnyugodott, hiszen ismét nagyobb szerepéhez jutott egy tragi-komédiában, amiben ráadásul nem is kell nagyon kibújnia önmagából. A Bottoms up (Fenékig!) című filmben Hilton a Jay és Csendes Bob-párosból Jayt alakító Jason Mewes-szel fog együtt játszani, aki a bonyolult történet szerint beleszeret Hiltonba és Hollywoodban próbál szerencsét.