horoszkóp

Paris Hilton duplán megy férjhez

2005.06.21. 09:45
Mivel Tom Cruise is nősül, ki kellett találni valamit, így Hilton Amerikában és Görögországban is férjhez megy.

Keresztülhúzta Paris Hilton számításait Tom Cruise, a szállodaörökös lány ugyanis azt remélte, övé lesz az egyetlen nagy formátumú esküvő a nyári időszakban, erre a színész bejelentette, hogy elveszi Katie Holmest.

Pénz és szex

A tökéletes celebritást megtestesítő Hilton, akinek neve helyére a szállodán kívül semmilyen főnevet nem lehet behelyettesíteni, azonban kitalálta, hogyan hívja fel magára a figyelmet: nem egy esküvőt fognak tartani, hanem rögtön kettőt. A Paris Hiltonra pályázó Paris Latsis ugyanis görög származású, és úgy döntött: időt, pénz, fáradságot nem kímélve Amerikában és Görögországban is feleségül veszi szíve választottját. Latsisról is nehéz megállapítani, mi is pontosan a foglalkozása, egyelőre csak annyi biztos, hogy ő a világ 53. leggazdagabb embere és hangosan szexel, amiért egy ízben már ki is utasították egy szállodából.

A mama vele van

A lagzi pontos időpontját még nem lehet tudni, amit Hilton azzal indokolt, hogy iszonyúan nagy és fantasztikus esküvő(k) lesz(nek) és ezért rengeteg időbe telik a tervezés. Annyi már bizonyos, hogy Paris mamája támogatja az esküvőt, de a papa véleményről még semmit sem lehet tudni, pedig az örökség szempontjából ez fontosabb lenne. Kathy Hilton mindenesetre megerősítette, hogy valószínűleg két lakodalom lesz. Hogy mikor, azt még ő sem tudta megmondani, csak annyit árult el, hogy férjével, a fő-Hiltonnal, valamint a lányokkal nyáron elutaznak Görögországba a Latsis családhoz, ahol majd kitalálnak mindent. Az azonban valószínű, hogy mindkét esküvőn amerikai és görög ételeket is szolgálnak majd fel. Kathy Hilton egyébként ahol tudja, kiveszi részét családja népszerűsítéséből, idén nyáron például az I Want to be a Hilton (Hilton akarok lenni) című valóság show házigazdája lesz.

Latsis egyébként májusban kérte meg Hilton kezét, és akkor úgy nyilatkozott, a köztudottan szexkedvelő lányban véli megtalálni az igazit. "Szerelmes vagyok, és rendkívüli módon örülök annak, hogy egy ilyen őszinte, hűséges emberrel találkoztam. Boldog vagyok, hogy megtaláltam az igazit, akivel leélhetem az életem" - áradozott a 27 éves vőlegény az US Weekly magazinnak adott interjújában. A pár egyébként csak öt hónapja van együtt és magánéletükről feltűnően keveset lehet tudni. Valószínűleg nem Hilton miatt.