Távozni kényszerült egy szállodából Paris Hilton és legújabb barátja, mert a többi vendég nem bírta elviselni a folyamatos nyögdécselést és sikoltozást.

Lassan kezdünk biztosak lenni benne, hogy Paris Hilton maga gyártja, találja ki és hozza nyilvánosságra a róla szóló pletykákat, hiszen olyan gyakorisággal jelenik meg neve az újságokban, hogy ennyi kínos cselekedetre szinte nem is lehetne ideje. A hekker-botrány elcsitulása után - amit Paris nagyon sajnál, és ezúton kér mindenkitől bocsánatot, - a legújabb morbid információ Hiltonról, hogy túlzottan hangos szexuális tevékenysége miatt el kellett hagynia a hotelt, ahol a hangos szexuális tevékenységre buzdító férfival megszállt.

Nyögtek és dübörögtek

Fix light A The Sun című angol bulvárújság szerint a szálloda többi vendége panaszkodott a hotelörökös lány túlzott aktivitására, aminek következtében végül udvariasan felkérték, hogy inkább máshol szálljon meg. Az ominózus eltanácsolás Aruba szigetén történt, ahol Hilton elkövette azt ahibát, hogy egy Radisson hotelben szállt meg új barátjával, az ugyanazon keresztnevet viselő, görög Paris Latsis-zsal.

"Egész éjjel nyögdécselést és sóhajtozást lehetett hallani, meg furcsa zörejeket a falon. Négyszer is csinálták egy éjjel" - panaszolta Lenny Goldstein, a valószínűleg irigy fültanú a The Sunnak. Miután a szálloda vezetősége megosztotta Hiltonékkal a többi vendég panaszát, az ifjú pár jobbnak látta odébb állni. Hogy Hiltonék végül hol kötöttek ki, arról nem tudni, de valószínűleg kénytelenek voltak keresni egy eldugott helyet, vagy esetleg egy Hiltont, ahonnan egészen biztosan nem dobják ki őket.

Kétszázhúsz felett

Paris Hilton legújabb hobbija egyébként a motorozás, amire még tavaly szokott rá Monacóban. Éjszaka gyakorol Los Angeles sötét utcáin, saját bevallása szerint akár 220-al is száguldozik. Azt állítja azonban, mindezt nem saját szórakozására teszi, hanem azért gyakorol, hogy mindig el tudjon illanni a lesifotósok elől.