horoszkóp

A Hilton-lányok sztriptízzel búcsúztatták az óévet

2008.01.03. 14:40
Paris és Nicky Hilton szilveszterkor először egy rövid és spontán sztriptíz műsort adott elő, majd éjfélkor megcsókolták egymást. A nagyobbik Hilton-lány ezután barátival elvonult a lakosztályába, húga pedig a pasijával egy vécéfülkében töltött pár kellemes percet.

Paris Hilton és hugicája, Nicky Hilton Las Vegasban, a LAX klubban búcsúztatta az óévet többek között Anna Nicole Smith kislányának édesapja, Larry Birkhead társaságában – adta hírül a ndtvmovies.com. A Hilton-lányok szokásukhoz híven nem fogták vissza magukat, ugyanis még mielőtt az óra tizenkettőt ütött volna, egy rövid sztriptíz műsorral örvendeztették meg a közönséget, majd éjfélkor gyorsan megcsókolták egymást. Micsoda véletlen, a popcrunch.com információ szerint a két testvér Britney Spearshez hasonlóan saját sztriptízklubbot szeretne nyitni, ami a Shagadillic nevet viseli majd.

Klikk!

Éjfél után a szőke celeb, aki pár nappal szilveszter előtt még Kevin Federline-nal bulizott, felhívta barátait lakosztályába, ahol állítólag elénekelte első slágerét, a Stars Are Blind-ot – olvasható a New York Daily News oldalán. Eközben húga, Nicky Hilton pasijával, David Katzenberggel Noir Barban mulatott. A páros állítólag a mosdóban nyolc embert előzött meg, és végül együtt mentek be egy fülkébe.

Paris Hilton menetközben az újságírónak elárulta, milyen fogadalmat tett az újév alkalmából. A celeb állítólag több időt szeretne tölteni a családjával, és reméli, hogy boldog lesz, valamint talál magának egy kedves pasit. Ezek szerint volt barátja, Stavros Niarchos, akit pár hete újra visszahódított, nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, és a Jézuska sem teljesítette a kívánságát, miszerint egy jóravaló férfit szeretne karácsonyra.