2008 igazából el se kezdődött, míg nem láthattuk Paris Hilton szeméremajkait. De most már igen.

Paris Hilton a Los Angeles-i LAX klubban bulizott a The L Word című leszbikus szappanopera főszereplőnőivel – és egyéb, igen szemfüles vendégekkel. Egyikük ugyanis végigfotózta az estéjét, a készült képeket pedig postázta a DrunkenStepFather.com celebblognak. Így szerezhetett tudomást a világ arról, hogy Hilton egy béna barna parókát viselt, a harisnyanadrágja alatt pedig nem volt bugyi.

Klikk a képekért!

Ezzel a fotóval persze sok újat nem tudhatunk meg róla, hisz annak idején is azzal került be a köztudatba, hogy expasija, Rick Solomon - aki azóta Pamela Anderson férje - felpakolta a netre házipornó-filmjeiket. Többet is. Ha valaki mégis lemaradt volna ezekről a művekről, most meggyőződhet róla: Paris Hilton is a totális kopaszság híve. Csakúgy, mint Beyonce Knowles.

Az örökösnő egyébként nem véletlenül volt aznap este a klubban, ahol a The L World című – leszbikus csajokról és párkapcsolataikról szóló - tévésorozat új szezonjának indulását ünnepelték: ő maga is szeretne szerepelni a sorozatban. „Benne akar lenni” – erősítette meg egy ismerőse a TransWorldNews.com híroldalnak. A teljes átélés jegyében Hilton egész közel került az egyik színésznőhöz, Katherine Moennighez, egész este vele táncolt, rövideztek és meghitten sugdolóztak egymás fülébe. „Paris és Kate egyfolytában egymás kezét fogták” – szolgált további részletekkel egy szemtanú. Nyilván a szerepre való készülés jegyében történhetett az is, hogy Hiltonról múlt héten egy olyan fotó jelent meg, amelyen egy nővel csókolózik.