horoszkóp

Paris Hilton nem tud hastáncolni

2008.03.29. 09:20
Az örökösnőt egy török szépségverseny zsűritagjaként hívta fel a színpadra a fellépő hastáncosnő, vele együtt kellett volna rövid hastánc-számot rögtönöznie. Mint kiderült, Hilton tud tapsolni, forogni, de hastáncolni, azt nem.

Paris Hilton zsűritagként vett részt a 2008-as Miss Törökország választáson, ahol a közönség legnagyobb örömére hastánccal is próbálkozott, írja a People magazin. A közönség öröme inkább a vállalkozókedvnek szólhatott, mert Hiltonról csak az derült ki, hogy a hastánchoz se ért jobban, mint a földrajzhoz.

Klikk!

A szőke örökösnő egy magántévé meghívására érkezett Isztambulba a szépségverseny zsűrizésére, és mint a The Sunnak elmondta, izgatottan nézett a kihívás elé, mert még sose csinált ilyet. "Most először fogok zsűrizni ilyesmit. Azt hiszem, arra fogok figyelni, hogyan adják elő magukat a lányok, hogy néznek ki, milyen a ruhájuk, és hogy miket mondanak" - árulta el nem meglepő szempontrendszerét a lapnak. A versenyhez kapcsolódó showműsorban Asena, Törökország egyik leghíresebb hastáncosnője is fellépett, aki az est egy pontján magával vitte Hiltont is a színpadra, hogy megtanítson neki pár mozdulatot. A videók alapján elmondható: Hilton genetikailag képtelennek tűnik a csípője ringatására, viszont kompenzálásképp legalább forgolódik és tapsikol.

A legszebb török lánynak végül Leyla Lydia Tugutlut találták, akinek fejére Hilton helyezte fel a koronát. A verseny után még kifejtette, szerinte ő a mai lányok számára megfelelő mintakép lehet. "Rengeteget dolgozom, és egy egész vállalatbirodalmat építettem fel magamnak. Szerintem ez sok lánynak lehet inspiráló"- jelentette ki Hilton, aki 2003-ban mégsem gazdasági zseniként, hanem sorban a netre kerülő házipornó-videóival lett közismert.