horoszkóp

Paris Hiltont kitiltották a moszkvai Hyattből

2008.04.23. 19:00
Kapcsolódók (1)
Az örökösnőt örökre kitiltották a moszkvai Hyatt hotelből, mert összefirkálta szobája méregdrága tapétáját, majd a mű előtt pózolva lefotóztatta magát. A Hyatt vezetősége nem érezte át az ingyenreklám jelenségét: Hiltont a fekete filccel okozott károk kifizetésére kötelezték és örökre kitiltották a szállodából. Végül mégis az lett belőle, mert a szőke fotón is megörökíttette az akciót.

Paris Hilton áprilisban már másodszor járt Moszkvában, és bár állítólag beéri az olcsóbb szállásokkal, ezúttal a Hyatt szálloda éjszakánként 8000 fontos (2,5 millió forintos) lakosztályát választotta lakhelyül. A luxusapartman rideg hangulatát sajátos módszerrel kívánta feldobni: a sittesekre jellemző módon, fekete filccel megörökítette a méregdrága tapétán a látogatásának időpontját egy „Paris Moscow 2008” (Paris, Moszkva 2008) felirattal.

Mindezt egy fotósorozat keretében tette: a képeken gondosan sminkelve, belőtt hajjal, szexi felsőben, leopárdmintás bugyiban és térdig érő fekete csizmában domborít a tapétafirkája mellett. A fotó maga ettől még pont úgy néz ki, mint egy utólag dedikált reklámfotó a rajongóknak, de higgyük el, hogy mindez valóban megtörtént.

Hilton feket filcet használt

Hiszen a szálloda szigorú szóvivője a The Sun megkeresésére szintén megerősítette a történteket, és hogy nagyon nem örülnek a konkurencia nevét viselő örökösnő kampányának. Mint elmondta: ahogy ilyen esetek után senkivel sem kivételeznek, és a tettest örökre kitiltják a szállodából, úgy Hiltonnal is kifizettették a 4 500 font (1,4 millió forint) értékű kárt, és megkérték, többé ne vegye igénybe a szálloda vendégszeretetét. Persze ez az összeg nem vitte csődbe a hírességet, ellenben ma is volt mivel bekerülni a lapokba. Hiszen tudjuk, Hilton valóságos géniusz.