Egyik pillanatról a másikra férjhez ment New York egyik leggazdagabb hölgye, a hatalmas Hilton szállodalánc egyik örököse, Nicky Hilton. Az esküvőn részt vett a modell nővére, Paris Hilton színésznő is.
Nicky Hilton, Paris Hilton húga és a Hilton szállodalánc egyik örököse, vasárnap hajnalban, egy rögtönzött ceremónia keretei között hozzáment egy pénzügyi szakemberhez, adta hírül a The Associated Press. A 20 éves Hilton egy Las Vegas-i kápolnában mondott igent a 33 éves, New York-i Todd Andrew Meisternek. Meister eddig sem volt éppen koldus, most azonban tény, hogy rengeteg pénz fölött szakérthet. Már amennyiben a házasság tartós lesz, ami az eddigi Las Vegas-i esküvők alapján korántsem biztos.

Pár órás ismeretség

Az Access Hollywood szerint, amely elsőként tudósított az esküvőről, csak Nicky Hilton nővére, Paris Hilton, valamint Bijou Phillips színésznő volt jelen a hajnali fél háromkor megtartott ceremónián. A kápolnában mindazonáltal nem erősítették meg az esküvő hírét. Paris és Nicky Hilton egy parti miatt érkeztek Las Vegasba a Palms kaszinóba, és itt csatlakozott hozzájuk Meister és Nicole Richie egy szombat esti vacsorára, mondta el George Maloof, a kaszinó tulajdonosa. Maloof szerint, aki az esküvő hírét is megerősítette, a pár semmilyen előjelét nem adta házassági szándékának. A csoporthoz később további színészek csatlakoztak, akik között valószínűleg Nicky Hilton is ugyanolyan otthonosan érezte magát, mint nővére, hiszen színészi képességeit már ős is kipróbálta, igaz meglehetősen régen, 1991-ben.

Luxus és siker

Nicky Hiltont egyébként jelenleg a New York-i társasági elit egyik legkarizmatikusabb és legszebb nőjének tartják. A kisebbik Hilton lány egyébként tesz is róla, hogy mindenhol számon tartsák, naphosszat intézi hatalmas hozományával kapcsolatos pénzügyeit. Apja által biztosított luxus életmódjának köszönhetően hamar elérte, hogy a társasági élet központjává, ismert modellé és divattervezővé váljon. Hilton nemcsak fotóival, de kapcsolataival is a magazinok címlapjára kerül, eddigi partnereit egyébként leginkább a modell szakmából választotta, többek között Mark Vanderloo és Marcus Schenkenberg modelleknek volt a barátnője. Az FHM magazin 2002-ben őt és nővérét, Paris Hiltont választotta a legvonzóbb "gazdag és fiatal" lánynak.