Paris Hilton pucérkodik és levédeti nevét

2004.09.01. 09:31
A szállodalánc-örökösnő királyi koronára emlékeztető logót tervezett magának és le akarja védetni a nevét. Mindeközben a botránykeltésről sem feledkezik el és kivillantja bal mellbimbóját.
Paris Hilton nemcsak védjeggyé szándékozik tenni nevét - hogy aztán lábbeliktől konyhai edényeken át fürdőolajokig mindenre rányomhassa -, de már saját logót is készített. A sztárok hivatalos ügyei után szaglászó Smoking Gun szerint a szerény védjegy egy királyi P betűvel ellátott fejdíszt ábrázol.

Apuci közbenjárt

Májusban Hilton apja, Richard Hilton kérvényt nyújtott be az illetékes szervekhez, melyben azt szerette volna elérni, hogy a Paris Hilton védjegyet használhassák illatokon, testápolókon, fürdőhabokon, szappanokon és egyéb kozmetikumokon, írja a Smoking Gun. A logó és védjegykérelem felülvizsgálata egyelőre függőben van kormányzati vizsgáló szerveknél.

Megirigyelte Janet Jacksont

Paris Hilton egyébként a napokban megrendezett MTV Video Music Awards-on is hallatott magáról. A Miamiban megrendezett eseményen David LaChapelle sztárfotós oldalán libbent a vörös szőnyegre egy falatnyi csillogó - ál-ezredesi kitüntetésekkel ellátott - ruhácskában. Aligha véletlen, hogy éppen a kamerák kereszttüzében csúsztak arrébb a keblét fedő pántok, melynek köszönhetően Hilton mellbimbója szinte teljesen láthatóvá vált, írja az MSN.

Járnak?

Az amerikai sajtó persze azonnal találgatásokba kezdett, és kapcsolatukra vonatkozó kérdésekkel ostromolta Hiltont és LaChapelle-t, akik válaszként mindössze egy mosolyt eresztettek meg.

Akciójával egyébként a hotellánc-örökös színésznő nyerte el az idei MTV Video Music Awards botrány díját, mivel a díjátadón a mellkivillantáson kívül nem történt semmi említésre méltó esemény.