Két hónap után válik Nicki Hilton

2004.10.14. 15:56
Két hónappal a lagzi után zátonyra futott Nicki Hilton házassága. A Hilton szállodabirodalom fiatalabbik örököse azt állítja, rossz tapasztalatai vannak a házasságról. Nicki azóta Amerika nyugati, menedzser férje a keleti partján él.
Gyors frigy, gyors válóper

Alig két hónappal az esküvő után válságba jutott Nicki Hilton házassága. A US Weekly című hetilap szerint a fiatalabbik Hilton-lány és Todd Meister menedzser máris beadta a válópert.

Paris húga már úgy látja, elhamarkodta az esküvőt. Bevallotta, férjében és benne nincs túl sok közös vonás. Belátva ezt, Nicki és Todd különköltözött. Amíg az 21 éves feleség Los Angelesben él családjával, addig a férj - akiről a lagzin még Nicki örömmel hangoztatta: a világ legszórakoztatóbb, legkedvesebb embere - New Yorkban maradt, ahol dolgozik.

Nem jó feleségnek lenni

"Nem volt valami jó feleségnek lenni" - változtatta meg véleményét a szállodaörökös. A család szóvivője ezzel szemben azt állítja, a házasság válsága alaptalan pletyka, amit nem szeretne kommentálni. A US Weekly magazin főszerkesztője, Jenice Min ragaszkodik álláspontjához, miszerint a hír ellenőrzött, és igaz. Egy másik lap pedig arról számol be, Nicki azt nyilatkozta, nem hirtelen elhatározásból ment férjhez, amint azt a nyilvánosság tudja. Toddot négy éve ismeri, mert a család barátja.

A vicces ember

Paris húga augusztusban mondta ki az igent egy Las Vegas-i "gyorseskető" kápolnában szűk körben. Az esküvőn a családot csak Paris képviselte, akit Bijou Phillips színésznő is elkísért. A lagzi valóban hirtelen felindulásból történt, a nővérek ugyanis egy partira utaztak a városbeli Palms Casino Resortba. A tulajdonos közeli ismerősük, aki arról számolt be akkor, semmi jelét nem látta annak, hogy a lányok esküvőre készülnek.