horoszkóp

Martina Hingis lazít és randizgat

2005.02.09. 16:31
Martina Hingis, a női teniszezők világranglistájának korábbi éllovasa elárulta: jelenleg nagyon élvezi az életét, amely a profi sport kemény világán kívül zajlik, és amelynek része az Arsenal és az angol válogatott futballistája, Sol Campbell is.

A svájciak egykori klasszisa 2002 után először a múlt héten, egy thaiföldi tornán lépett pályára, de ott is csak jótékonysági céllal. Pattayában már az első fordulóban kikapott, és utána leszögezte: nem tervezi, hogy visszatér a WTA-versenyekre, de a jövőben is szívesen játszik majd bemutató, illetve karitatív célú mérkőzéseket.

Kösz, jól van

Sol, Martina
Sol Campbell, Martina Hingis
"Nagyon jól élek és az elmúlt két évben rendkívül élveztem a szabadságot. Nem vagyok már 16 vagy 17 éves, és nem érzem magamban azt az ambíciót, hogy csak az élsportra koncentráljak" - mondta egy interjúban a 24 éves Hingis. A játékos hozzátette: meglepődött, hogy távolléte alatt milyen nagy mértékben fejlődött a női tenisz, és jelenleg úgy érzi, nem is tudna lépést tartani a mai legjobbakkal. "Ami két esztendeje elég volt, ma már biztosan nem lenne az" - jegyezte meg.

Nem szerelmes, csak randizgat

Kitért arra is, hogy - amint azt a pletykákból már sejteni lehetett - az elmúlt hónapok során szorosabb kapcsolatba került a nála hat évvel idősebb Campbell-lel, de arra a kérdésre, hogy ez szerelem-e, a következőket válaszolta: "Ez így túl erős kifejezés. Nagyon kedvelem Solt és amikor csak tehetjük, találkozunk egymással, de neki sok mérkőzése van és nekem is rengeteg az elfoglaltságom." Hingis és Campbell a hírek szerint decemberben, egy londoni ENSZ-gálán ismerkedtek meg, mindketten a világszervezet jószolgálati nagykövetei.

A svájci sportolónő makacs bokasérülése miatt volt kénytelen felhagyni a profi tenisszel, karrierje során öt egyéni Grand Slam-diadalt aratott, a világranglistát pedig összesen 209 héten át vezette.