Könyekben tört ki Charlize Theron dél-afrikai színésznő, mivel egy tévéműsorban arról az estéről faggatták, amikor édesanyja a szeme láttára lelőtte édesapját. A színésznő a műsorban leszögezte, hogy édesanyja önvédelemből cselekedett, ugyanakkor bevallotta, hogy évekig hazudozott alkoholista apja halálával kapcsolatban. Charlize 15 éves volt, amikor megtörtént a tragédia.

A csütörtök esti Primetime Thursday című műsorban Diane Sawyer műsorvezető kérdésére Charlize Theron elcsukló hangon a következőket válaszolta: "Ó, Diane... ööö... tudja, az a legnehezebb az efféle dolgokban, hogy most már mindenki tud róluk. Mostanra kiderült, pedig évekig azt hazudtam, hogy autóbalesetben halt meg."

Theron azt is elmesélte, hogy a színészkedés sokat segített neki a történtek feldolgozásában. "Azt hiszem, a színjátszás gyógyított meg, általa sikerült megszabadulnom a feszültségtől. Be tudom építeni a munkámba ezt a tragédiát, így nem kell életem végéig teherként cipelni magammal és szenvedni tőle" - mondta.