Melegeknek szervez "családközpontú" hajókirándulásokat a Bahamákra Rosie O,Donnell, a híres amerikai színésznő, televíziós terefereműsorok volt házigazdája.

Az amerikai médiasztár szerint ez lesz a világ első, melegek számára szervezett tengeri hajókirándulása, melynek "középpontjában a családi értékek állnak".

A New Yorkból július 11-én a Bahamákra induló kirándulóhajó utasainak olyan kérdésekről tartanak előadásokat, mint az örökbefogadás, a mesterséges megtermékenyítés vagy a béranyaság, vagyis csupa olyan témáról, amely a szülői örömökre vágyó egynemű párokat vagy a homoszexuális szülőket érdekelheti. Az R Family Vacations cég első programajánlata egyhetes tengeri túra a Dawn nevű vadonatúj norvég kirándulóhajón.

O,Donnell azt hangoztatta az új vállalkozást bejelentő közleményében, hogy minden típusú családot szívesen látnak a hajón. A szokatlan vállalkozásba élettársával, Kelli Carpenterrel és Gregg Kaminskyvel, az Atlantis nevű meleg utazási iroda egy volt munkatársával közösen vágott bele a színésznő.