Keddtől megtekinthető az a honlap, amely a tragikus sorsú szépségkirálynő, Molnár Csilla Andrea életét mutatja be. A honlapot a fonyódi diáklány 35. születésnapján indították el.

Molnár Csilla 16 évesen 1985-ben jelentkezett a fél évszázados kihagyás után hazánkban először meghirdetett szépségversenyre, s a kétezer induló közül őt találták a legszebbnek, ám élete 1986-ban tragikus körülmények közt ért véget.

A világhálós honlap anyagát a budapesti Tóth Diána Lujza gyűjtötte össze, a kutatómunkát a fonyódi városi könyvtár vezetője segítette.

A 35. születésnapon, kedden a világhálóra került www.molnarcsilla.hu és a http://www.molnarcsilla.com című honlapokon az egykori fonyódi szépségkirálynő életével ismerkedhetnek meg az érdeklődők; az összeállításban a Molnár Csilláról írt újságcikkek, könyvek, emlékezések, a róla készített tévé- és filmfelvételek, fényképek szerepelnek, s az 1985-ben megtartott szépségversenyről is részletes tájékoztatás olvasható az interneten.

A honlap célja összegyűjteni minden írásos és képi anyagot Molnár Csilláról, hogy így állítson emléket a gyönyörű fonyódi lánynak - olvasható a honlap bevezető oldalán, amely közli az édesanya hozzájárulását is leányának a világhálón való szerepeltetéséhez. Mint Varga István elmondta, Molnár Csilla honlapja a következőkben folyamatosan bővül az ezután előkerülő cikkekkel, fényképekkel és más emlékanyagokkal.