Kelly Osbourne, Ozzy Osbourne lánya saját bevallása szerint 12 hónap alatt megjárta a poklot, aminek vége súlyos idegösszeomlás lett. Kellyt 2002 óta sorra érik a személyes tragédiák, és ezek miatt súlyos depresszióba eset, és - ahogyan fogalmaz - érzelmei teljesen kihűltek.

Az énekesnőt akkor érte az első csapás, amikor anyjánál, Sharon Osbourne-nál vastagbélrákot diagnosztizáltak. Nem sokkal ezután elhagyta barátja, a szépfiú Bert McCracken, majd bátyját szállították rahabilitációs intézetbe, ahol drogproblémái miatt kellett kezelni. Mindeközben apját is pátyolgatnia kellett, aki összetörte magát, majdnem meghalt, ráadásul Sharon betegsége miatt visszatért az alkoholhoz. A sok magánéleti probléma közepette tudta meg, hogy kiadója is megvált tőle, ráadásul erről egy magazinból értesült.

"Az anyám majdnem meghalt, valaki, akit szerettem, összetörte a szívemet, a bátyám elvonón van, Lulu, a kutyám meghalt, ráadásul a kiadóm kidobott. Úgy tűnik minden egyre rosszabb lesz, és őszintén megvallva, volt emiatt egy súlyos idegösszeroppanásom. Haza kellett jönnöm Európából, mert érzelmileg teljesen kiégtem." - vallotta be az énekesnő.