Reggae in Town #2 - mottóval rendezi meg a Lovalliance brigád következő nagy buliját. Az est vendég előadója, az angol Sir David Rodigan 25 éve tevékenykedik a jamaikai zene szolgálatában, mint rádió dj és dancehall selector.

Az első Reggae in Town buli vendége a legendás Dr. Ring Ding volt, aki frenetikus hangulatú ünnepséget vezényelt le a Kultiplexben. Sem Dr. Ding, sem a csütörtöki vendég dj nem felel meg a jamaikai zenészekről kialakult sztereotípiának, hiszen mindketten fehérbőrűek. Zenei munkásságukat figyelve azonban kiderül: belül kétség kívül raszta szív dobog.

David évtizedekkel ezelőtt az egyetlen lemezlovas volt, aki által az európai reggae rajongók információhoz juthattak kedvenc zenéjükről.

Rodigan kult dj-nek számít. A szervezők szerint a bulin számíthatunk olyan lemez-különlegességek felbukkanására, mint például Sean Paultól vagy Bounty Killertől előző nap kapott dubplatek, esetleg Wyclef Jean-tól vagy 50 Cent-től szárazó speciális ritmusok.

Sir David kedvencei: Prince Buster, The Ethiopians, Gregory Isaacs, a maiak közül pedig Luciano és Morgan Heritage, a hardcore blokkból pedig a T.O.K.