Liza Minelli férje, David Gest azt állítja, hogy felesége egy bulvárújságban megjelent cikk miatt hagyta el. A National Enquirer azt állított ugyanis, hogy Liza alkoholista, és a színésznő szentül meg volt győződve róla, hogy férjének volt némi köze ahhoz, hogy ez a cikk megjelenhetett.

Gest azt állítja, hogy ezzel az állítással felesége teljesen meggyalázta őt lelkileg, ezért 10 millió dollárra pereli a musical sztárt. Gest, aki most magányosan tengeti életét Hawaii-on, ahol a felesége által okozott lelki sérüléseket igyekszik kiheverni, azonban állítja, hogy a dologhoz semmi köze, és ha az a cikk nem jelenik meg, még ma is boldog házasságban élnek Lizával.

A Kabaré sztárja azonban rögtön döntött: szerdán olvasta a cikket, és csütörtökön közölte a férjével, hogy házasságuknak vége. Gest ezenkívül mindenfelé azt hangoztatja, micsoda szenvedések érték erőszakos felesége kezei között, aki állítólag ott verte, ahol csak érte. Minelli férje állításait bántónak, és teljességgel hamisnak titulálta.