Miközben a madárinfluenza által sújtott ázsiai országok támogatásáról beszélt, Jackie Chan egy interjúban kikotyogta, hogy idén augusztusban kezdi forgatni a Csúcsformában harmadik "epizódját" Franciaországban, Németországban és Oroszországban.

A hírek szerint Brett Ratner rendező, és a Jackie nagydumás partnerét alakító Chris Tucker is vállalja az újabb megmérettetést. A New Line Cinema által 1998-ban bemutatott Csúcsformában és 2001-es folytatása összesen 367 millió dollárt termelt az Egyesült Államokban.

Jackie nem tétlenkedik 2004-ben; az ő főszereplésével mutatják be június 16-án a Jules Verne klasszikusából készült 80 nap alatt a Föld körül című ("remake") filmet, amelyben olyan partnerekkel dolgozott együtt, mint az Oscar-díjas Jim Broadbent (Iris), a szintén Oscar-díjas Kathy Bates (Tortúra), Luke Wilson (Doktor szöszi), a lassan hagyományos Chan-partnernek számító Owen Wilson (Első csapás, Londoni csapás), a kult-filmrendező, Wim Wenders (Berlin felett az ég, Az erőszak vége) és Arnold Schwarzenegger. A filmet Frank Coraci, A vizesnyolcas és a Nászok ásza rendezője dirigálja.