Catherine Zeta-Jones lapátra tette Nicole Kidmannel közös ügynökét, mert féltékeny lett pályatársa sikereire. A wales-i származású színésznő állítólag férjének, Michael Douglasnek tanácsára hagyta ott a Catherine-t már 10 éve képviselő ügynököt.

A Page Six nevű weboldalon viszont az olvasható, hogy Zeta-Jones azért igazolt át a rivális Creative Artists Agency-hez, mert frusztrálta, hogy mindig Kidmané az elsőbbség.

Egy belső információkkal rendelkező személy szerint "Nicole bármelyik forgatókönyvet megnézheti, amint azt megkapja az ügynökség, Catherine pedig ezt nem teheti meg. Nicole és Catherine nagyon hasonló karriert futott be, amíg Kidman el nem vált a Tom Cruise-tól. A válás után a közönség szimpatizálni kezdett a színésznővel. Catherine-nel sosem szimpatizált közönsége, az ő általa játszott karakterek még csak nem is szeretetre méltóak. Ez ijesztő lehet Zeta-Jonesnak. George fogta ezt az alig ismert angol színésznőt, és Oscar-díjas hírességet csinált belőle. Catherine azonban egy hálátlan díva. Eddig nem volt rossz lépése karrierjét illetőleg, ezért nem számíthattunk arra, hogy otthagyja George-ot, az ügynökét. Nemrég kapott még 10 millió dollárt a Zorro 2-ért. Szerintem nagyrészt Michael okolható ezért a rossz döntésért."

Zeta-Jones szóvivője ellenben azt állítja: "Michaelnek jobb dolga is akad, mint feleségének ügyeivel foglalkozni. Csakis az ügynökség és színésznő kapcsolatában kereshetjük az okokat. Teljesen természetes dolog, hogy a színészek ügynökséget váltanak."