Amerika egyik legkeményebb fickójának szavazta meg egy férfimagazin Hillary Clintont. A Men's Journal által összeállított, huszonöt nevet tartalmazó "kemény listán" (The 25 Toughest Guys in America) az amerikai ex-elnök felesége csupán a legutolsó helyet csípte el, ám így is sikerült történelmet írnia. A magazin történetében ugyanis ez az első eset, hogy a listára egy nő is felkerült. Hillary Clintont egyébként a hazánkban nem túl ismerős Rusty Haight előzi meg, aki tesztelő-kaszkadőrként eddig 740 súlyos autóbalesetet élt túl.

"Ha végiggondolják, hogy mi mindenen ment keresztül ez a nő, és mit képvisel ma, rájönnek, hogy mennyire értékes ember." - magyarázta a döntést Tom Foster, a magazin főszerkesztője, aki egyébiránt úgy gondolja, hogy kevesen mernének kiállni az ex-elnök neje ellen.

Foster elmondása szerint a listán többnyire elismert, híresebbnél híresebb atléták, birkózók, és autóversenyzők neve szerepel, ezért úgy véli, hogy a "kemény fickó" titulust senki sem veszi sértésnek azok közül, akik felkerültek a listára. Igaz, maga Hillary Clinton egyelőre még nem kommentálta a hírt.

A teljes lista a magazin márciusi számában lesz olvasható.