Jordan és Peter Andre újra tinédzsernek érzik magukat egymás társaságában, de állításuk szerint még nem aludtak együtt. Az OK! magazinnak adott interjúban a pár azt állította még nem volt alkalmuk kettesben lenni, de telefonon folyamatosan tartják a kapcsolatot és élvezik, hogy kapcsolatuk ilyen lassan alakulgat.

Peter azt mondta, hogy mindig lassan, de biztosan esik szerelembe, Jordan már nem volt ennyire visszafogott, azt állította, hogy ő máris beleszeretett Peterbe. "Egyértelmű, hogy imádjuk egymást, de jobban meg kell ismernünk egymást, mielőtt komolyabb kapcsolatba kezdünk" - fokozta tovább a kedélyeket az egyslágeres énekes.

"Az a híresztelés miszerint már régen lefeküdtünk egymással egyszerűen hazugság. A várakozás csak fokozza vágyat." - indokolta meg az együttlét halogatását Jordan.

A modell továbbá azokat a híreszteléseket is cáfolta, miszerint el kívánja hagyni a Jordan nevet, és a továbbiakban szimplán Katie Priceként folytatja karrierjét. "Már kilenc éve Jordanként szerepelek és egyáltalán nem akarom megváltoztatni a nevemet."