Johnny Depp a hírnév elől menekült a kábítószerekhez

Ananova
Ananova
2004.03.10. 12:43
Johnny Depp azt állítja, azért kezdett el karrierje elején inni és drogozni, hogy el tudja viselni a sztárságot. A züllés akkor kezdődött, amikor a 21 Jump Street című televíziós drámában szerepelt, és hirtelen a tinik bálványa lett belőle, amit felettébb utált.

Depp a 20/20 nevű amerikai beszélgetős show-ban elmesélte, hogy ezt a korszakát az egyik kedvenc filmszereplőjével, Ollókezű Edwarddal tudná legjobban jellemezni. "Pont mint Edward, én is nagyon kényelmetlenül éreztem magam a bőrömben akkoriban. Nem igazán tudtam kezelni a helyzetet, ezért elkezdtem magam mérgezni. Elég nagy hülyeség volt. Hülye idők voltak azok" - mondta el Depp.

Johnny azóta rendezett családi körülmények között tengeti életét Franciaország déli részén. Felesége, Vanessa Paradis két gyermekkel ajándékozta meg: lányuk, Lily-Rose öt éves, fiuk, Jack pedig kettő. A színész számos Oscar jelölés után is ezt mondja: "Nagyon nehéz azt gondolni magamról, hogy egy nagy sztár vagyok. Én csak egy egyszerű fickó vagyok, akinek kicsit furcsa a munkája."