J-Lonak öltözködnie kellett a szexjelenethez

Ananova
Ananova
2004.03.16. 21:06
Jim Caviezel, akit a hazai mozikban épp most láthatunk Krisztusként Mel Gibson A passió című filmjében, már forgatja új filmjét Jennifer Lopezzel. A forgatókönyv szerint épp egy forró szexjelenet következett volna, mikor a friss házas Caviezel megkérte partnerét, hogy vegyen fel pár ruhadarabot, mert nem szeretné, ha felesége, Kerri esetleg megbántódna. "Szeretném megadni neki a tiszteletet" - nyilatkozta a hű férj a Daily Mirrornak - "és úgy érzem, tiszteletlenség volna vele szemben, ha valaki másnak a meztelen melleit érinteném."

A színész J-Lo Angyali szemek című filmjében már játszott együtt a latin szépséggel, de meztelenül azért nem szeretné látni. A meglepett színésznő valószínűleg nem ehhez szokott, de most mindenesetre melltartót és bugyit kellett viselnie a meghitten erotikus pillanatokban is.

Caviezel mélyen vallásos, A passió forgatása előtt minden reggel negyedórát imádkozott mielőtt megkezdte volna a munkát. Az újság szerint azért humora is van, legalábbis amikor megkérdezték, hogyan készült Jézus szerepére, teljes komolysággal előadta, hogy minden nap két órán át gyakorolta a vízenjárást az úszómedencéjében. "Nehéz volt" - tette hozzá.