A bigbeat egykori királya, Fatboy Slim most először beszélt arról a sajtónak, hogy a tavalyi Glastonbury fesztiválon összefutott Dan Peppével, felesége fiújával - adta hírül a The Sun. "Megláttam, és egyből sarkon fordultam. Nem igazán éreztem iránta haragot, hiszen ebben az ügyben ő is csak egy áldozat volt. Egy sakkfigura, akit belerángattunk a kapcsolatunkba."

Slim (polgári nevén Norman Cook) állítólag már megbocsátott az asszonykának (név szerint Zoe Ball) ezért a félrelépésért, ami miatt négy hónapig nem találkoztak. Azt mondja, a házasságuk most erősebb, mint valaha.

"Teljesen megbízom Zoe-ban. Sokkal jobban szeretjük egymást, mint eddig bármikor. Nincs kétségem afelől, hogy mi örökre együtt leszünk. Nem vagyok sem macho, sem haragtartó, sem pedig egy mérges ember. Képes vagyok megbocsátásra. Semmi értelme nem lett volna megütni vagy kiabálni a sráccal" - mondta el az angol bulvárlapnak.

"Gyűlölöm a konfrontációt és az erőszakot is utálom. Pacifista vagyok. Nem vagyok rosszindulatú. Egyesek szerint ez talán furcsa, de mikor megláttam, nem éreztem se haragot, se gyűlöletet."