Egy nős férfi is van Anikó hódolói között. A Nagy Ő egyik udvarlóját, Ákost a hírek szerint azonban már csak egy papír köti a feleségéhez, Gabihoz, ugyanis augusztusban szétköltöztek. A másodéves joghallgató januárban írta a válási papírokat, de a bírósági tárgyalásra még nem került sor - értesült a Blikk.

"A feleségemmel, Gabival öt-hat esztendeig éltünk együtt. Nagy szerelem volt. A házasságunk majdnem három évig tartott. Megvolt a közös lakásunk, és egy ideig minden jól ment. Aztán lassan megszűnt a bizalom, eltávolodtunk egymástól. Nyáron leültünk, és nyugodtan megbeszéltük, hogy a házasságunk már nem működik, így nem jó együtt élni. Augusztusban a csepeli lakásunkból visszaköltöztem az édesapámhoz, Békásmegyerre" - nyilatkozta Ákos, aki azt is elárulta, hogy nyár vége óta már több barátnője volt.

A műsor producere, Radnai Péter elmondta: tudtak arról, hogy Ákos válása folyamatban van. De éppen úgy, mint a fiú önmagát, ők is szabad embernek tekintik, aki láthatóan jól elszórakoztatja Anikót.