Rod Stewart játszmázós tehénnek titulálta barátnője ex-munkaadóját

Ananova
Ananova
2004.03.30. 08:51

Rod Stewart játszmázós tehénnek titulálta az Ultimo fehérneműtervező cég vezetőjét, Michelle Mone-t, miután a cég elbocsátotta eddigi reklámarcát, Penny Lancastert, aki az énekes jelenlegi barátnője. A sértődés legfőbb oka, hogy a cég Rachel Huntert, Stewart ex-feleségét kérte fel Lancaster helyett, és az énekes szerint ezzel a könnyekig megalázták kedvesét.

A cég vezetője azt nyilatkozta a Daily Recordnak, hogy nem óhajt szópárbajba bonyolódni Stewarttal, de későbbi sajtónyilatkozatában már "rendkívül sértőnek" találta a kijelentést. Ekkor még azt nyilatkozta: "semmi megalázót nem mondtam sem róla, sem a barátnőjéről, úgyhogy teljesen megdöbbentett ez a reakció". Később azonban egy tévéműsorban már azt állította, hogy már első reklámarcuknak is Rachel Huntert szerette volna, csak azért választotta végül Lancastert, mert ő olcsóbb.

Stewart erre a kijelentésre adott válaszában rendkívül sok jelzős szerkezetet használt, mint például a már idézett játszmázós tehén, vagy a feltűnési viszketegségben szenvedő némber, csak ő csúnyábban mondta. Mikor kicsit lehiggadt, az énekes még hozzátette: "remélem, ezt a döntésüket majd a profitjuk bánja. Penny kívül-belül tökéletes, ezzel szemben Michelle minden pórusából bűzlik az önzés".