Carmen Electra újabban sokat gondolhat a szexre. Nemrég azt nyilatkozta, hogy húszpercenként ez jár a fejében, majd legújabb kijelentésével azt állítja, hogy szívesen vállalna a filmvásznon Angelina Jolie-val és Johnny Depp-pel közös szexjelenetet.

Az egykori Baywatch- színésznő a német Bunte magazinnal osztotta meg gondolatait, miszerint "Johnny Depp isteni! És Angelina Jolie is!". Az információt kiegészítette azzal is, hogy elárulta: már fantáziált is arról, hogyan szexelne kettejükkel a vásznon.

A színésznő azt is elmesélte, hogy amikor a Starsky & Hutch forgatásán meg kellett csókolnia Amy Smart színésznőt, arra gondolt: "Lehet, hogy Amerikában tabu egy nőnek egy másik nővel csókolózni, de nekem ez nem jelent problémát. Amyt kedvelem, és szerintem gyönyörűszép. Ez hatott."

A 31 éves színésznő emellett azt állítja, nem bánja a szexjelenetek forgatását sem: "bármiben benne vagyok, amíg jól néz ki a vásznon és illik a történetbe, bár nem vagyok olyan laza a pucér jelenteknél, mint ahogy azt az emberek gondolják"