Madonna meghívta az esküvőjén fellépő skót dudást, hogy kísérje el világkörüli turnéjára zenekara tagjaként. A megilletődött skót dudás először el sem akarta hinni, amikor Madonna ügynöke e-mail-ben kapcsolatba lépett vele és meghívta a koncertkörútra, de aztán maga az énekesnő kereste meg telefonon és megerősítette, szeretné, ha elmenne vele a turnéra - adta hírül a Warner Music.

Spud, polgári nevén Calum Fraser, nagyon megtisztelve érzi magát, hogy a "világ leghíresebb nőjével" léphet egy színpadra, igaz, ennek a skót zenész menyasszonya nem túlságosan örül, mert így sokáig nem láthatja kedvesét.

Madonna jelenleg új, nagyszabású világkörüli turnéjára készül, amely "Re-invention" címmel májusban kezdődik. Előreláthatólag 32 amerikai és 12 európai városban lépnek majd fel. A turné komoly előkészületi munkát kíván és nagy fizikai igénybevétellel jár, ezek szerint tehát Madonna vár még azzal, hogy két gyermekéhez újabb kistestvérkét hozzon a világra, jóllehet, több bulvárlap megszellőztette, hogy felmerült egy esetleges lombikbébi lehetősége is.