Forgatókönyvírót vert Sarah Michelle Gellar

Cinematrix
Cinematrix
2004.04.06. 11:05
Ha egy színésznőnek nem tetszik valamelyik jelenet a filmben, általában reklamál a rendezőnél vagy a forgatókönyvírónál, esetleg hisztériás rohamot kap. A Scooby-Doo 2. - Szörnyek póráz nélkül sztárja, Sarah Michelle Gellar más megoldást választott: ő egész egyszerűen megverte a forgatókönyvírót.

"Fenékbe rúgott. Elkalapált. Ledöbbentem, milyen keményeket tud ütni" - panaszkodott az Ananova internetes hírügynökség szerint James Gunn forgatókönyvíró, aki elmondta: a Rejtély Rt. Diánáját játszó 26 éves színésznő dühét az váltotta ki, hogy az egyik jelenetben egy hatalmas labda belsejében kellett görögnie.

Hogy elérte-e a bunyóval Gellar a jelenet átírását vagy törlését, azt csütörtöktől a kedves olvasó is megtudhatja, ha megnézi a Scooby-Doo 2. - Szörnyek póráz nélkült, amelyben egy ismeretlen álarcos rém jelenik meg Coolsville városában, és egy szörnymasina segítségével újra életre kelti a Rejtély Rt. által leleplezett klasszikus rémeket. A város rémült lakói a Scooby, Bozont, Patrick, Vilma és Diána alkotta csapatot hibáztatják, és ők az ellenük fordult közhangulat hatására megpróbálják kideríteni a titokzatos rém felbukkanásának körülményeit...