Letartóztatási parancsot adtak ki a rapper Eminem volt felesége ellen, mivel nem jelent meg a bíróság által előírt drog-kezelési programon Michiganben.

Kimberly Mathersnek kedden egy orvossal volt találkozója, azután a Névtelen Alkoholisták és Névtelen Droghasználók klubjának összejövetelén kellett volna megjelennie, majd visszamennie egy Macomb megyei elvonóintézetbe. Ezt azonban elmulasztotta, így Macomb megye kerületi bírója parancsot adott ki a letartóztatására, hiszen már nem ez volt az első alkalom, hogy a hölgy nem jelent meg a kötelező kezelésen. Sőt egy kis időt már börtönben is töltött, miután múlt hónapban is engedély nélkül távozott a klinikáról.

A drogklinika kapcsolatba lépett Mathers családjával, de ők sem tudták megmondani, hol lehet Kimberly.

A 28 éves, zűrös életű hölgyet januárban ítélték két év felfüggesztett börtönbüntetésre kokain-birtoklás miatt. Emellett kötelezték, hogy bentlakó betegként vegyen részt egy 90 napos programon a megyei drogelvonó klinikán, - ami a jelek szerint nem megy könnyen Eminem volt feleségének, akinek eközben még kislányukról is gondoskodni kellene.