A Nirvana zenekar tíz éve halott frontemberének, Kurt Cobainnek az 1960-as Mosrite Gospel Mark IV gitárjáért egy ismeretlen licitáló 117 500 dollárt, azaz több mint 24 millió forintot pengetett ki a Heritage Galleries dallasi árverésén. A hétvégi aukción több, más darab mellett kalapács alá került Elton John antik zongorája, amelyet 164 550 dollárért (34 millió forint) vitt el egy szintén ismeretlen, a hírek szerint az USA-n kívülre.

Elton ezen az 1910-ben készített hangszeren több mint száz dalt komponált, olyanokat mint a Your Song és a Tiny Dancer. A zongora tulajdonosa Tom Fontaine indianapolisi gyűjtő volt, aki legutóbb a clevelandi hírességek csarnokában két évre ki is állította a hangszert.

Az előbbieken kívül azért kisebb összegekért is hozzá lehetett jutni néhány különlegességhez, mint John Lennonnak a hollywoodi hírességek sétányára szánt bronz csillagához, potom 15 132 dollárért. Ezen kívül egy 1964-es, partira szóló, John aláírásával hitelesített meghívóhoz mindössze 11 750 dollárért, és az 1975-ből származó Grammy-medáljához 8 225-ért.

Aki Elvis Presley relikviára vágyott, annak sem kellett üres kézzel távoznia, darabonként 1 225 dollárért a király két ingét vihette magával. Ezen kívül licitálhattak a jelenlévők egy woodstocki belépőre, amin Jimi Hendrix szignója szerepelt, valamint egy gitárra, amelyen egykor a Byrds zenésze, Roger McGuinn játszott.

A hangzatos, "20. századi zene ikonjai" című árverés a városban ugyanebben az időben megrendezett 27. Dallas Gitár Show és MusicFest 2004 része volt.