Egy szlovéniai modell lehet Donald Trump amerikai ingatlankirály harmadik felesége. A német származású milliárdos ingatlanügynök briliánsokkal gazdagon díszített eljegyzési gyűrűt ajándékozott a 33 éves Melania Knaussnak hétfőn - erősítette meg csütörtökön a hírlapi értesüléseket Trump szóvivője. Knauss hétfőn este a New York-i Metropolitan múzeumban rendezett mulatságon viselte a gyűrűt.

Az 57 éves Trump öt éve él Knausszal otthonában, a Trump Toronyban. A házasság időpontját még nem tűzték ki. Trump, akinek a "The Apprentice" (A tanonc) című televíziós valóságshowja folyamatos népszerűségnek örvend, nem nyilatkozott magánéletének újabb eseményével kapcsolatban.

A dúsgazdag ingatlankirály első felesége a cseh származású Ivana volt, aki három gyermeket szült neki. A 15 éve tartó házasság 1990-ben ment tönkre, amikor Ivana rájött, hogy Trumpnak viszonya van Marla Maplesszel, egy Georgia állambeli modellel, akit a férfi később másodikként feleségül is vett. Maples, akitől kevesebb mint hat év házasság után, 1999-ben vált el, jelenleg Dél-Kaliforniában él közös lányukkal, Tiffanyvel. Ivana a válás óta abból él, hogy különféle tanácsadókönyveket ad ki és ruhát, parfümöt forgalmaz a saját nevével.