"Mulatságosnak találja - Olyan jól mulat" - ezzel a képaláírással közölt felvételt a 78 éves II. Erzsébet angol királynőről a The Sun című brit lap pénteken.

A hivatalos megrendelésre készített fotókkal szöges ellentétben nevető királynőt láthat az újságolvasó, amint a windsori kastély előtt rendezett lovas bemutatón férjének, a 82 éves Fülöp hercegnek drukkol és tapsol. Miközben Fülöp, a bemutató legidősebb résztvevője meglehetősen gondterhelt arccal ül a hintó bakján, és mereven tartja a gyeplőt, a királynőt a kacagás rázza.

Ragyogó jókedve feltehetően annak is köszönhető, hogy ezúttal nem kellett betartania a szigorú öltözködési előírásokat. Rövid loknis frizurával, steppelt mellénnyel, kötött kiskabátban, rakott szoknyában, orrán szemüveggel II. Erzsébet csaknem úgy nézett ki, mint egy átlagos nagymama.

Ami pedig a The Sun képaláírását illeti: ha valami bosszantó esethez kell hozzászólni, a királyi udvar szóvivői az etikettnek megfelelően azt szokták mondani: (a királynő, vagy az udvar a szóbanforgó esetet) "Nem találta mulatságosnak".