Uma Thurman már nem sokáig facér - ha hinni lehet a Daily Star értesülésének, elfogadta barátja, a magyar származású André Balázs lánykérését. A döntéshez a végső lökést Angelina Jolie jótanácsa adta a szőke színésznőnek.

A színésznők a Cannes-i Filmfesztivál egyik partiján találkoztak, ahol hamar bizalmas beszélgetésbe merültek, és Thurman mindent elmesélt kolléganőjének tönkrement házasságáról Ethan Hawke-kal. Jolie - akit szintén megviselt, mikor elvált Billy Bob Thorntontól - azt tanácsolta kolléganőjének, hogy ne foglalkozzon azzal, ami már elmúlt, inkább jelenlegi barátjával törődjön, aki mindent megpróbál, hogy boldoggá tegye. Egy fültanú szerint: "Angelina arra szerette volna rávezetni Umát, hogy ő elsősorban nőnek érezze magát, ne pedig bukott feleségnek vagy egyedülálló anyának. A Kill Bill-t követő cirkusz, a házassága tönkremenése, a gyerekei nevelése után most végre róla kell szóljon a saját élete."

Thurman a jelek szerint megfogadta a barátnői jótanácsot, és végre igent mondott a hoteltulajdonos házassági ajánlatára.