Világi Péter az RTL Klub délelőtti és délutáni játékának, valamint a Danubius Rádió hétvégi adásainak műsorvezetője vasárnap meglátogatta a Heim Pál Gyermekkórház intenzív osztályán fekvő, lélegeztető géppel élő kilenc éves Parragh Ádámot.

Tekintse meg képeinket!
Fotó: Fábián Borbála
A kisfiú tavaly novemberben egy születésnapi buliról elköszönve hazafelé tartott, de útközben elütötte egy kisteherautó. Ádám nyolc métert repült, és gerincvelő-sérülése miatt azóta mozgásképtelen, légzését is gép segíti. Szülei felváltva vigyázzák, mellettük pedig Szabó Csilla lélekápoló, akinek kezdeményezésére sikerült Ádámnak egy mobil lélegeztető gépet vásárolni. Ennek segítségével már nincs ágyhoz kötve, kijuthat a szabad levegőre, kiülhet a folyósóra, s nemsokára talán haza is térhet.

Ádám nagyon szeret tévét nézni, kedveli a vetélkedőket, játékokat, és gyakran nézett műsorvezetője, Világi Péter látogatásával sikerült óriási mosolyt csalni az arcára. Hosszan beszélgettek egymással, autókról, fociról, küzdősportról, és más fiús dolgokról, és Péter nagy szerelméről, az autóversenyzésről. Ádám nagyon örült az ajándékba kapott könyveknek és a versenyautó modellnek, valamint a régen vágyott pólónak, amit a meleg ellenére sem engedett levenni magáról.

S. Szegi Beatrix