A hírt Cage szóvivője jelentette be kedden Los Angelesben. A felek "baráti viszonyban", közös megegyezéssel tettek pontot frigyük végére, lemondva minden egymással szembeni anyagi és más követelésekről.

Hollywood egykori álompárjának válópere hosszabb ideig húzódott, mint ameddig maga az együttélés valóban tartott. Az Oscar-díjas színész, a világhírű rendező, Francis Ford Coppola unokaöccse, aki olyan nevezetes filmekben játszott főszerepet, mint a Madárka, a Las Vegas: végállomás vagy a Corelli kapitány mandolinja, 2002 augusztusában vette feleségül látványos esküvőn Elvis Presley lányát, három hónappal később azonban már be is adta a válópert.

Nem mondható, hogy Lisa Marie-nek nagy szerencséje lenne a házasságokkal. Cage már a harmadik férje volt. Először Danny Keogh zenész volt a párja, akitől két gyermeke született, majd alig két évig Michael Jacksont "boldogította". Cage a "Király" egyetlen gyermeke előtt csupán egyszer volt nős, Patricia Arquette volt a felesége. Jelenlegi barátnője egy volt pincérnő, a 19 éves Alice Kim.