Dido bevallotta, hogy szerinte a szex az egyik legnagyszerűbb dolog a világon, és ő maga is rendkívül élvezi. Az énekesnő az Elle magazinnak adott meglehetősen őszinte interjújában így nyilatkozott: "Nagyon szeretem a szexet, és rendkívül nyitott vagyok mindenre, aminek köze van a szexhez. Egyszerűen imádom."

Dido elmondta, hogy már fiatal korában is rendkívül oda volt a szexért, de ez a dolog csak fokozódik, ahogyan öregszik. "A legjobb dolog, hogy tudod, mit akarsz, élvezed, amit csinálsz, nyitott vagy és szabad." Dido emellett egyet értett a szakemberek azon megállapításával is, hogy a nők később jutnak el szexuális aktivitásuk csúcspontjára. "Ahogy telik az idő, egyre kevésbé kötődik a szex az érzelmekhez, és egyre inkább arról szól, hogy jól érezzük magunkat" - ismerte el az énekesnő.

Dido egyébként most éppen szingli, miután véget vetett Ferdy Unger Hamiltonnal való zavaros kapcsolatának. Dido a hosszú kapcsolatokhoz van szokva, előtte ugyanis Bob Page, ügyvéd volt hét évig a párja. Most örül, hogy kicsit egyedül lehet, de úgy érzi, a szex nélküli élet problémát jelenthet majd neki, hiszen még sosem próbálta. A londoni születésű sztár egyelőre nem gondol az anyaságra, de azt mondja, nem utasítja el.