Jennifer Lopez a hétvégén szolid esküvői ceremónián mondta ki az igent Marc Anthonynak, a latin énekes sztárnak - nem egészen fél évvel azután, hogy az énekesnő szakított Ben Affleckkel. A Los Angeles-i házasságkötésről - amelyet az érintettek nem erősítettek meg - két amerikai magazin, a US Weekly és a People adott hírt.

A 33 éves Jennifer Lopeznek harmadszor kötötték be a fejét. Először 1997-ben egy pincérhez, Ojani Noához ment férjhez, a második szerencsés kiválasztott 2001-ben Cris Judd táncos volt. Noa több mint egy évig volt J. Lo hites ura, Judd körülbelül 9 hónapig.

Marc Anthony 34 éves, és a múlt héten vált el két fia anyjától, Dayana Torrestól, a volt Miss Univerzumtól, akit 2000-ben vett feleségül. Anthonynak egyébként egy lánya is született egy régebbi kapcsolatából.

Lopez jóval kevesebbet szerepelt a bulvársajtóban Marc Anthony oldalán, mint Ben Affleckkel, akivel rendszeresen címlapra került. "Benniferék" mintegy másfél évig tartó szerelmi regényének szerintük éppen a pletykalapok állandó zaklatása vetett véget.