Drew Barrymore-t eljegyezték?

The Star
The Star
2004.06.22. 10:27
Érzelmi hullámvasútként értékelhető az elmúlt pár nap Drew Barrymore számára. Nem indult ugyanis túl jól a múlt hete a 29 éves színésznőnek, aki édesapját, John Drew Barrymoret látogatta meg akórházban. Az E.T. sztár 50 éves édesapja régóta beteg, alzheimer kórban szenved, és jelenleg a Santa Monica-i alzheimer központban kezelik. A szemtanúk szerint a színésznő könnyeivel küszködve hagyta el a kórházat, nehezen tudja ugyanis feldolgozni édesapja betegségét.

Megvigasztalásáról barátja, Fabrizio Moretti gondoskodott. Hivatalosan ugyan még nem erősítették meg a hírt, ám mégis valószínűnek tűnik, hogy a The Strokes dobosa eljegyezte Drew Barrymore-t, többen látták ugyanis őket Los Angelesben a Rodeo Drive-on, a Cartier ékszerboltban, amint gyűrűket nézegetnek. A pár romantikusan andalgott az eljegyzési gyűrűk között, mondják a aszemtanúk és az amerikai The Star magazin.

Barrymore egyébként már többször nyilatkozta, hogy lassan szeretne anya lenni, és gyermekei apjának csak 24 éves bartáját, Fabrizio Morettit tudja elképzelni. A színésznő már kétszer volt férjnél, de egyik házassága sem tartott túl sokáig.